TERMENI SI CONTIDII DE UTILIZARE AIDRACI.RO

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://aidraci.ro, iar datele noastre sunt:
Company: Parnica-Chescu Laurentiu-Adrian P.F.A.
EU VAT: RO 39476604
CUI: 27190772
Nr. Reg. Com: F32/898/2010
Address: Praga street, No. 9
City: Sibiu
Region: Transylvania
Country: Romania
European Union
email: joc@aidraci.ro

SECTIUNE A - regulament joc

Chiar dacă vorbim despre un joc de draci, nu înseamnă că ne aflăm pe un tărâm fără de lege. Sunt reguli pe care jucătorii trebuie să le respecte, dacă vor să se joace în continuare cu dracii lor. Acest joc este o satiră și trebuie tratat ca atare. Serviciile oferite și administrarea siteului sunt însă lucruri foarte serioase.

§1 - Înregistrare

Chiar dacă statul ne forţează deseori să avem dublă personalitate, am decis că este bine ca fiecare să jucător să aibă voie cu doar un cont pe joc, pe fiecare server. Un jucător descoperit cu un al doilea cont va fi aspru pedepsit. pedeapsa poate merge de la banarea temporara pana la reducerea din resursele contului principal. Conturile secundare vor fi sterse.

§2 - Parole

Transmiterea parolei contului către alt jucător, fie el şi aliat, nu este recomandată, iar jucătorul care face acest lucru o face pe riscul său, fără primi ajutor din partea administratorilor, ulterior. Proprietarul contului este direct responsabil pentru toate acţiunile contului. De aceea, nu există compensaţii pentru eventuale pagube realizate de persoane care cunosc parola contului tău. Forțarea altor jucători să își transmită parolele este interzisă și va fi pedepsită.

§3 - Utilizarea aceluiaşi PC

Este permisă folosirea aceluiaşi calculator de către doi jucători.

§4 - Comportament

Chiar dacă trăim în România, nu înseamnă că trebuie să ne comportăm ca în junglă. Toţi participanţii la joc trebuie să comunice în mod politicos şi civilizat. Mesajele ofensatoare sunt interzise atât pe chat, cât şi în descrierile de profile, în numele de conturi, în mesajele trimise altor jucători. Oricine va folosi astfel de mesaje va fi banat (accesul la server este suspendat temporar). Folosirea unui limbaj abuziv, defăimător, sexist, rasist sau profan precum şi tratarea în mod peiorativ a oricărei religii, rase, naţionalităţi, etnii, orientare sexuală, gen sau grup de vârstă este interzisă. De asemenea, certurile nu vor fi tolerate.
Jucatorii vor arăta respect şi faţă de administratori şi moderatori şi faţă de deciziile lor. Cei care nu se conformeză regulilor de comportament vor suporta suspendări temporare din joc sau chiar reducere din resurse.
Defăimarea administratorilor, moderatorilor şi echipei Aidraci este interzisă şi poate fi pedepsită cu suspendarea pe o perioadă foarte lungă a contului, de până la un an.

§5 - Comunicarea

Publicarea rapoartelor atacurilor în joc, pe chat sau pe forum, fără acordul ambelor părţi, este interzisă. Interzisă este şi publicarea pe chat sau pe forum a mesajelor dintre jucători sau cele primite de la administratori, fără acordul ambelor părţi.

§6 - Spam

Reclamele de orice fel și mesajele spam sunt interzise. Jucătorii pot posta linkuri pe chat către siteuri cu filme, muzică ori alt conţinut atâta timp cât aceste siteuri nu conţin mesaje ofensatoare. Sunt interzise linkurile către jocuri concurente cu aidraci.ro, adică jocuri pe acelaşi profil ca acesta (joc de browser).

§7 - Identitate

Jucătorii care vor pretinde că sunt din partea administrației jocului vor fi pedepsiți. Este interzisă folosirea de nume imorale și ofensatoare.

§7.1 - Conturi inactive

Conturile jucatorilor care nu s-au mai logat de 30 de zile sunt declarate inactive si isi pierd resursele existente, inclusiv creditele. Conturile declarate inactive mai sunt pastrate alte 30 de zile, dupa care pot fi sterse.
Conturile banate la finalul unei runde sunt sterse automat.

§8 - Sancțiuni

Pentru orice încălcare a regulilor pe chat, administratorii sau moderatorii vor lua măsuri adecvate imediat. Pentru abuzuri mai grave, administratorii pot suspenda sau chiar șterge conturi. Descoperirea unui al doilea cont al unui jucător va fi pedepsită prin ștergerea contului și aplicarea de sancțiuni asupra jucatorului.
Administratorii şi moderatorii pot acorda în general pedepse care merg de la suspendarea temporară a accesului la joc (banare), pe orice perioadă, până la reducerea din resursele contului vizat şi chiar ştergerea acostora. Pedepsele se dau în funcţie de gravitatea neregulilor comise precum şi de antecedentele celui pedepsit. Încălcări repetate ale regulamentului vor aduce pedepse mai mari.

§8.1 - Sancțiuni pentru mai multe conturi

Jucătorii care vor fi descoperiți având mai mult decât un cont, pe același server, vor fi aspru pedepsiți. Astfel, sancțiunea pentru deținerea a două conturi pe același server este ștergerea unuia dintre ele și reducerea la jumătate a resurselor și clădirilor celui de-al doilea. Cei descoperiți cu mai mult de două conturi vor rămâne doar cu unul din ele, care va fi resetat la nivelul de la inceputul rundei!

§9 Erori de joc

Erorile de programare (numite și "bug-uri") nu pot fi folosite în beneficiul propriu. Orice abuz va duce la sancţionarea contului în cauză. Jucătorii care descoperă erori trebuie să raporteze acest lucru administratorilor sau moderatorilor, pentru a fi remediate.

§10 - Credite

Jucătorii care primesc credite nu vor beneficia de un tratament special din partea administratorilor şi moderatorilor. Ei se supun aceloraşi reguli şi pedepse ca restul jucătorilor. Creditele primite de către jucători nu se pot returna sau schimba în bani.

§11 - Fair Play

Jucătorii vor da dovada de Fair Play. Vor juca corect si nu isi vor crea avantaje artificiale, prin folosirea si exploatarea de alte conturi ale altor jucatori, in schimbul unor favoruri din partea acestora pe alte servere. Transferurile de obiecte de pe un cont pe altul in mod repetat sunt interzise.

§12 - Date cu caracter personal, comenzi

Aidraci.ro solicita introducerea unei singure adrese de email unică, prin care un utilizator își poate crea un cont in joc. Această adresă unică este necesară pentru login și pentru o comunicare cu utilizatorul.

Aidraci.ro nu a înstrăinat și nu va înstrăina către terți niciodată aceste date minime colectate la inregistrarea unui cont (adresa de email). Dacă doriți ștergerea tuturor datelor colectate de Aidraci.ro despre Dumneavoastră, trimiteți un mail la joc@aidraci.ro și ne vom ocupa cu celeritate de acest lucru.

§13 Date solicitate la achizițiile de servicii, pentru factură

Opțional, orice utilizator aidraci.ro poate opta pentru achiziția unor servicii care asigură anumite facilități în joc. În cazul în care utilizatorul înregistrat pe aidraci.ro optează să achiziționeze servicii suplimentare oferite în joc optând să plătească cu cardul, utilizatorul va fi nevoit să introducă câteva date personale pe care le vom folosi pentru emiterea facturii, precum nume și adresă. Aceste date vor trebui introduse și pe siteul operatorului nostru de plăți, Netopia SRL (operatorul portalului de plati Mobilpay.ro).

Social Media

Aidraci.ro folosește funcțiuni de share si like din Facebook. Puteți verifica politica Facebook și modifica preferințele pe pagina https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

§13 - Modificarea Regulamentului

Echipa Aidraci.ro îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul de joc în orice moment. Regulamentul poate fi consultat în orice moment accesând pagina specială din joc. Dacă după modificare regulamentului de joc un jucător nu este de acord cu noua variantă, el poate cere ştergerea contului. Dacă jucătorii nu anunţă ştergerea contului în decurs de 5 zile lucrăroare de la momentul anunţului modificării regulamentului, se consideră că au acceptat noua variantă. Echipa poate aduce modificări (update-uri) sistemului de joc în orice moment.


SECȚIUNEA B - condiții generale

1 Informații personale

Colectăm informații de bază de la utilizator care sunt necesare pentru funcționalitatea jocului, cum ar fi e-mailul, numele de utilizator și parola. Nu folosim publicitate, deci nu folosim identificatori de publicitate.

1.1 Date solicitate la achizițiile de servicii, pentru factură

Opțional, orice utilizator aidraci.ro poate opta pentru achiziția unor servicii care asigură anumite facilități în joc. În cazul în care utilizatorul înregistrat pe aidraci.ro optează să achiziționeze servicii suplimentare oferite în joc optând să plătească cu cardul, utilizatorul va fi nevoit să introducă câteva date personale pe care le vom folosi pentru emiterea facturii, precum nume și adresă. Aceste date vor trebui introduse și pe siteul operatorului nostru de plăți, Netopia SRL (operatorul portalului de plati Mobilpay.ro).

2. Care este Scopul colectării informațiilor?

Colectăm informațiile specificate mai sus pentru a:

– permite utilizatorului să se conecteze în siguranță la joc și să permită Companiei să furnizeze, să sprijine, să îmbunătățească, să personalizeze și să îmbunătățească Serviciile, pe baza preferințelor și interacțiunilor utilizatorilor finali cu Serviciile;

– să detecteze, să prevină sau să abordeze în alt mod frauda, securitatea sau problemele tehnice;

– să răspundă la afirmațiile conform cărora orice conținut disponibil prin intermediul Serviciului încalcă drepturile terților;

- pentru a rezolva disputele și a aplica politicile noastre, inclusiv investigarea eventualelor încălcări ale acestora, în scopul aplicării legii sau în conformitate cu orice lege sau reglementare aplicabilă.

3. Cu cine împărtășim informații

Nu împărtășim informațiile personale cu terți, cu excepția Netopia, in cazul in care utilizatorii optează pentru servicii cu plată și în cazul situațiilor impuse de lege.

4. Informații pentru copii

Serviciile nu sunt direcționate sau destinate copiilor sub 13 ani. Nu colectăm și nu solicităm cu bună știință informații de la persoane sub 13 ani. Dacă ulterior obținem cunoștințe reale că un utilizator final are sub 13 ani, vom lua măsuri pentru a elimina informațiile utilizatorului final din sistemele noastre.

5. Stocarea și păstrarea informațiilor

Informațiile pentru logarea în site sunt stocate în siguranță pe serverele noastre și pot fi șterse la solicitarea utilizatorilor.

6. Securitate și confidențialitate

Folosim instrumente și măsuri standard de securitate a informațiilor, precum și proceduri interne și linii directoare stricte pentru a preveni utilizarea greșită a informațiilor și scurgerea datelor. Echipa noastră accesează informațiile pe baza „necesității de a cunoaște” și sub rezerva obligațiilor de confidențialitate. Deși ne străduim să folosim mijloace și proceduri acceptabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informațiile, care reduc considerabil riscurile de utilizare abuzivă a datelor, nu putem garanta că sistemele noastre vor fi absolut sigure. Pentru a notifica Compania despre orice vulnerabilitate de securitate sau posibilă încălcare a datelor, vă rugăm să ne contactați la: joc@aidraci.ro și vom lua măsurile adecvate pentru a aborda un astfel de incident, după cum considerăm necesar.


SECȚIUNEA C - Politica de cookieuri

Aidraci.ro nu folosește, direct, cookie-uri. Aidraci.ro folosește, ocazional, servicii de analytics Google, pentru date statistice minimale ale traficului, care, la randul lor, se folosesc de cookie-uri pentru a livra aceste servicii. Aceste informații folosite de operatorul de analytics, prin cookie-uri, nu ajung niciodată la Aidraci.ro. Puteți citi Google Privacy Policy și Google Terms of Service. În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile menționate de regulamentul GDPR în privința contului dumneavoastră sau daca aveți alte nelămuriri în aceasta privință, vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră catre joc@aidraci.ro