Aidraci.ro - ForumIMPRESIIIMPRESII DESPRE JOCSfaturi utile și trucuri pentru a juca jocuri video
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Sfaturi utile și trucuri pentru a juca jocuri video  (Citit de 2914 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
frivtn100
Oaspete
« : 2017 05, 09, 08:50:57 »

Jocurile video s-au bucurat de ani de zile. Dacă dvs. sau cineva din familia dvs. joacă, informațiile din acest articol vă vor fi de mare folos. Întrețineți citirea pentru sfaturi și informații despre jocurile video preferate. Descărcați un joc demo înainte de a vă dori să cumpărați. Acest lucru vă poate ajuta să știți dacă versiunea completă. Asigurați-vă că exercitați măsuri de siguranță atunci când faceți acest lucru.  Friv100 Sfatul personalului nostru de a vă bucura cu Gravity Guy hacked. Permiteți descărcările numai de pe site-uri verificate sau de încredere. Salvați jocul în sloturile corespunzătoare. Uneori puneți unul nou înăuntru. Poate doriți să vă puteți întoarce în joc. Nu veți avea acest lucru dacă salvați prea des în același loc. Petreceți ceva timp cu copiii dvs. jucând jocuri care vă plac. Copiii iubesc de obicei să învețe cât mai mult posibil de la jocuri video.

Redați un joc sau doi cu copiii dvs. Acest lucru vă poate oferi o privire asupra modului în care copilul dumneavoastră și pentru a afla mai multe despre ceea ce le place să facă. Distribuirea unui interes comun împreună cu copiii dvs. poate crea și conversații extraordinare. De asemenea, veți urmări și vă veți ajuta să vă dezvoltați abilitățile. Luați pauze atunci când jucați jocuri video. De fapt, puteți deveni dependent de jocuri într-un mod nesănătoase prea mult, dacă nu vă îndepărtați din când în când. Jocurile de jocuri ar trebui să fie distractive. Dacă sunteți dependent de jocuri, discutați cu un medic. Friv7 Limitați timpul de joc al jocului. Jocurile sunt ceva pe care unii le consideră dependenți, iar oamenii care devin dependenți sunt acolo, deci trebuie să ai grijă de asta. Încercați să jucați nu mai mult de două până la trei ore în fiecare zi. Dacă sunteți o persoană care joacă ore lungi, asigurați-vă că luați pauze.

Nu aruncați jocurile video.  Friv8 Multe magazine vă permit să faceți schimb de jocuri vechi pentru bani sau bani. Utilizați aceste bani pentru a obține noi jocuri. Asigurați-vă că aveți grijă ca copiii dvs. să fie în siguranță atunci când vine vorba de jocurile online. Friv9 Țineți seama de persoanele pe care le joacă online. Unii prădători de copii folosesc jocuri online pentru a manipula copii mici. Protejați-vă copiii, împiedicându-i să se joace online cu străini online. Dacă sunteți părinte, asigurați-vă că jocurile pe care le joacă sunt potrivite pentru ei. Puteți verifica ratingul din față pentru a vă asigura că este potrivit pentru selectarea unui joc adecvat. Veți dori probabil să evitați jocurile video care promovează flagrant violența excesivă.

Uneori, bonusurile sunt numai pentru clienții care pre-comandă devreme. Acestea pot include unelte de joc sau caracteristici care pot fi disponibile doar înainte de lansare. Dacă observați că copilul dvs. se implică prea mult într-un joc video sau demonstrează semne de agresiune sau de furie în timpul jocului, este mai bine să le acordați un timp de expirare. În fiecare an, industria jocurilor video este în creștere.  Friv2 Când vă gândiți să cumpărați jocuri video, există câteva considerente care trebuie cântărite. Toți cei de la gameri la părinții lor pot folosi sfaturile citite aici. Luați ceea ce ați învățat aici și veți fi un jucător de jocuri video mai bun și veți fi, de asemenea, un părinte mai bun pentru un jucător.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul: