Aidraci.ro - ForumMesaje recente
Pagini: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
  : 2017 05, 09, 08:50:57  
Creat de frivtn100 - Ultimul mesaj de către frivtn100
Jocurile video s-au bucurat de ani de zile. Dacă dvs. sau cineva din familia dvs. joacă, informațiile din acest articol vă vor fi de mare folos. Întrețineți citirea pentru sfaturi și informații despre jocurile video preferate. Descărcați un joc demo înainte de a vă dori să cumpărați. Acest lucru vă poate ajuta să știți dacă versiunea completă. Asigurați-vă că exercitați măsuri de siguranță atunci când faceți acest lucru.  Friv100 Sfatul personalului nostru de a vă bucura cu Gravity Guy hacked. Permiteți descărcările numai de pe site-uri verificate sau de încredere. Salvați jocul în sloturile corespunzătoare. Uneori puneți unul nou înăuntru. Poate doriți să vă puteți întoarce în joc. Nu veți avea acest lucru dacă salvați prea des în același loc. Petreceți ceva timp cu copiii dvs. jucând jocuri care vă plac. Copiii iubesc de obicei să învețe cât mai mult posibil de la jocuri video.

Redați un joc sau doi cu copiii dvs. Acest lucru vă poate oferi o privire asupra modului în care copilul dumneavoastră și pentru a afla mai multe despre ceea ce le place să facă. Distribuirea unui interes comun împreună cu copiii dvs. poate crea și conversații extraordinare. De asemenea, veți urmări și vă veți ajuta să vă dezvoltați abilitățile. Luați pauze atunci când jucați jocuri video. De fapt, puteți deveni dependent de jocuri într-un mod nesănătoase prea mult, dacă nu vă îndepărtați din când în când. Jocurile de jocuri ar trebui să fie distractive. Dacă sunteți dependent de jocuri, discutați cu un medic. Friv7 Limitați timpul de joc al jocului. Jocurile sunt ceva pe care unii le consideră dependenți, iar oamenii care devin dependenți sunt acolo, deci trebuie să ai grijă de asta. Încercați să jucați nu mai mult de două până la trei ore în fiecare zi. Dacă sunteți o persoană care joacă ore lungi, asigurați-vă că luați pauze.

Nu aruncați jocurile video.  Friv8 Multe magazine vă permit să faceți schimb de jocuri vechi pentru bani sau bani. Utilizați aceste bani pentru a obține noi jocuri. Asigurați-vă că aveți grijă ca copiii dvs. să fie în siguranță atunci când vine vorba de jocurile online. Friv9 Țineți seama de persoanele pe care le joacă online. Unii prădători de copii folosesc jocuri online pentru a manipula copii mici. Protejați-vă copiii, împiedicându-i să se joace online cu străini online. Dacă sunteți părinte, asigurați-vă că jocurile pe care le joacă sunt potrivite pentru ei. Puteți verifica ratingul din față pentru a vă asigura că este potrivit pentru selectarea unui joc adecvat. Veți dori probabil să evitați jocurile video care promovează flagrant violența excesivă.

Uneori, bonusurile sunt numai pentru clienții care pre-comandă devreme. Acestea pot include unelte de joc sau caracteristici care pot fi disponibile doar înainte de lansare. Dacă observați că copilul dvs. se implică prea mult într-un joc video sau demonstrează semne de agresiune sau de furie în timpul jocului, este mai bine să le acordați un timp de expirare. În fiecare an, industria jocurilor video este în creștere.  Friv2 Când vă gândiți să cumpărați jocuri video, există câteva considerente care trebuie cântărite. Toți cei de la gameri la părinții lor pot folosi sfaturile citite aici. Luați ceea ce ați învățat aici și veți fi un jucător de jocuri video mai bun și veți fi, de asemenea, un părinte mai bun pentru un jucător.

 2 
  : 2016 12, 19, 12:41:55  
Creat de bebe_carabina - Ultimul mesaj de către bebe_carabina
DACA TOT ATI FACUT ELEMENTELE MAGICE , ORI SCADETI PRETUL LA CREEAREA LOR , ORI SA POTI SA GASESTI MAI MULTE , ATAC DE 20 de zile (2 TREIMI DIN DURATA SERVERULUI) SA FAC UN AMARAT DE ARTEFACT (Super Sămânţa Violet) PE BUNE??? ...

 3 
  : 2016 12, 02, 02:03:03  
Creat de ETRYGON - Ultimul mesaj de către ETRYGON
vreau sa stiu daca folosesti potiuni diferite cu acelasi efect da bonusuri diferite se cumuleaza?
ex: potiunea iluziilor(+1000% bani), si potiunea abundentei (+2000% bani ). in acest caz se cumuleaza bonusul si opti 3000% sau una o anuleaza pe celalta?HuhHuh

 4 
  : 2016 04, 21, 03:29:13  
Creat de watercentas - Ultimul mesaj de către eurodima
Ar fi ceva sa sti

 5 
  : 2016 02, 11, 03:33:28  
Creat de eurodima - Ultimul mesaj de către eurodima
As vrea sa stiu daca se maii schimba moderatori pe s1 si cand se schimba si as propune sa se schimbe

 6 
  : 2016 01, 28, 03:55:45  
Creat de *alma* - Ultimul mesaj de către unul_oarecare
a scris cea mai mare moderatoare in viata. vrei sa sti cate injuraturi ii iei aici? destule.

 7 
  : 2016 01, 28, 02:50:14  
Creat de *alma* - Ultimul mesaj de către *alma*
Buna ziua!

Vreau sa stiu in primul rand care este regulamentul forumului si unde l-as putea citi?
Ceea ce discutam aici sau vrem sa discutam..se va rasfrange asupra noastra pe serverele de joc  ca intimidare/razbunare din partea unor anumiti moderatori?
Normal si omeneste  ar trebui sa avem dreptul la libera exprimare a tot ceea ce nu intelegem sau ce nu ne place --fara repercursiuni--..sa fie discutia aici si nimic mai mult .
Cine se simte ofensat sau jignit sa aibe curajul sa discute deschis  aici,fara teama ca nu mai poate juca acest joc sau este intimidat prin ,,hartuire´´ pe servere.

Nu fac aluzie la nimeni in mod special,vreau doar sa stiu.
Multumesc anticipat!


 8 
  : 2016 01, 18, 02:17:30  
Creat de Judge - Ultimul mesaj de către aidraci
Salut. Multumim ca ai incercat jocul. Te asiguram ca sunt multe strategii care te pot asigura sa castigi, insa este nevoie sa joci mai mult pentru a afla cum. Tine cont ca este si un joc de echipa si ca fara alianta esti prea expus adversarilor. Poti discuta cu alti jucatori mai experimentati si poti citi prin forum alte experiente. Incearca variantele online ale jocului, unde sunt mai multi jucatori.

 9 
  : 2016 01, 16, 06:12:56  
Creat de Judge - Ultimul mesaj de către Judge
Cred ca jocul asta se va duce pe rapa am incercat pe mobil acest joc e destul de interesant pana la partea cu nu ai cum sa castigi , exista practici care ii avantajeasa foarte mult pe unii jucatori pentru a castiga puncte lvl etc. Nu se poate face o strategie poti sa te chinui cat vrei ca se duce totul pe rapa. Sper ca aveti o idee sa rezolvati aceasta problema.

 10 
  : 2015 10, 23, 01:46:09  
Creat de watercentas - Ultimul mesaj de către watercentas
propun ca in joc sa fie recompensata alianta de pe locul 1 ..2 ...3 cu ceva credite....sau bani pt runda viitoare!

Pagini: [1] 2 3 4 5 6 ... 10